articole

Romsound, moment aniversar – 20 de ani

De 20 de ani, redăm auzul miilor de oameni din întreaga țară și nu ne oprim aici!

romsound 20 ani

MOMENT ANIVERSAR

Anul acesta, Romsound marchează 20 de ani de existență pe piața centrelor audiologice specializate, din România. Reușim să atingem această bornă frumoasă, în ciuda tuturor provocărilor de a menține vie povestea afacerii, care, mai mult decât să reziste peste ani, a excelat grație perseverenței, pasiunii și ambiției de a reda calitatea auzului, pentru cât mai multe persoane afectate de hipoacuzie.

Pentru că munca noastră nu ar fi cunoscut succesul fără ajutorul prețios al unei echipe minunate, formate din oameni de o calitate profesională și umană ireproșabile, coagulate în jurul scopului nobil de a-i ajuta pe cei aflați la nevoie, am ales să marcăm aniversarea a două decenii de Romsound, tot în echipă.

ECHIPA

O echipă de oameni faini, iubitori de viață, plini de visuri și pasiuni comune, a umplut cu entuziasmul ei și voia bună, cadrul ales de noi, în comuna Ilieni, județul Covasna. Străjuită de natură și peisaje care îți taie respirația, provocându-ți toate simțurile la sesiuni de serenitate și izolare de tot ceea ce înseamnă stresul cotidian, locația a fost perfectă pentru a sărbători succesul, pentru a ne cunoaște mai bine și, mai ales, pentru a duce povestea noastră mai departe, punând umărul împreună la construirea planurilor de viitor.

Experiențele memorabile, lecțiile, joaca și albumul de amintiri frumoase ale echipei, au fost completate de partenerii noștri de la Atu Consulting. Aceștia au reușit să ne apropie și mai mult, oferindu-ne un team building reușit și plin de veselie, molipsindu-ne, pentru câteva zile, cu energia lor pozitivă și zâmbete largi.

Și ca să vă faceți o idee despre impactul acestui eveniment aniversar, am ales să împărtășim cu voi câteva dintre gândurile și impresiile testimoniale, care ne-au emoționat prin sinceritate, cu atât mai mult cu cât acestea vin atât de la membri mai vechi, cât și de la cei intrați de curând în frumoasa noastră familie, construită cu grijă la Romsound:

TESTIMONIALE COLEGI

“A fost o experiență minunată!  Mulțumesc colegilor pentru toate informațiile oferite și pentru că ne-ați împărtășit din experiențele voastre. Sunteți niște oameni minunați, frumoși și calzi. Am învățat că totul vine din atitudine și din felul tău de a fi, restul poate fi învățat sau îmbunătățit. Mă bucur că pot face parte și eu din echipa Romsound. The Best Team! :)”

“Ca și începător în domeniu, mărturisesc cu sinceritate că m-am bucurat de atmosfera unică de familie și de căldura brațelor deschise ale colegilor cu experiență, binevoitori și dornici de a împărtăși cele mai bune tehnici de lucru în vederea satisfacerii pacienților. Pot spune că am pornit la drum ca audiolog, cu un bagaj minunat de informații care mă vor ghida spre rezolvarea problemelor întâlnite cu pacienții. Am apreciat modul de organizare și implicarea tuturor în activitățile de team building, de la cel mai mic, la cel mai mare; am râs, am glumit și am fost naturală, fără să încerc să mă abțin din a fi eu. Mulțumesc pentru această experiență unică, pe care nu o voi uita niciodată. Be true, be kind, be brave! #pasiuneaneuneste“

“A fost foarte interesant să asociez o față vocilor pe care le-am auzit la telefon de-a lungul timpului. Mă bucur că am putut discuta cu colegele care au mai multă vechime și au putut să îmi ofere sfaturi în unele probleme cu care mă mai confrunt. Partea de team building de sâmbătă, a fost mai mult decât bine venită. Este atât de plăcut să ieși din monotonia singurătății de cabinet și să lucrezi în contact direct cu colegii tăi. Am rămas profund impresionat de faptul că, desi este patron, și are atâția oameni în subordine, domnul Tuzson este un om atât de simplu și de bine voitor. În concluzie, a fost minunat. O relaxare de care sigur aveam cu toții nevoie. Sperăm să se repete cât de curând!”

Și pentru că vorbim totuși despre un moment special în viața companiei cu sediul central la Cluj-Napoca, nu aveam cum să nu marcăm finalul sărbătorii noastre, primit cu aplauze și efervescență, în ton cu focul artificiilor de pe tortul aniversar, cu mesaj „Romsound, 20+ ani!”.

Pentru viitor, sperăm să fim alături de clienții noștri pentru cel puțin încă 20 de ani de acum înainte. Dorința noastră este aceea de a le oferi garanția produselor și serviciilor de calitate premium, menite să-i ajute, cu adevărat, pe toți cei care își doresc să se bucure în continuare de experiența naturală și nealterată a sunetelor din căldura șoaptelor, de râsetele hazlii ale nepoților sau de un “mulțumesc” rostit din tot sufletul, la telefon.

La cât mai mulți ani, Romsound … și să ne auzim mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *