oticon-opn-new-custom-styles

Cine suntem?

Compania Romsound a luat ființă în luna august a anului 2000, având la bază scopul de a ajuta oamenii cu deficiențe de auz.

Împreună cu Abernasound, parte a grupului Romsound, ne desfășurăm activitatea pe întreg cuprinsul țării, respectiv în 28 de puncte de lucru ce activează în cele mai mari și reprezentative orașe. Domeniul nostru de activitate este unul specializat și de nișă, respectiv protezarea auditivă și promovarea protezelor auditive de ultimă generație.

Ne bazăm pe un parteneriat extern foarte solid ce implică nume de top mondial și profesioniști de elită. În acest sens menționăm compania Oticon din Danemarca, țara cu cea mai veche și puternică tradiție din acest domeniu (cel mai vechi producător de proteze auditive din lume, fiind înființata în 1904), Bernafon din Elveția, și totodată, suntem reprezentanța oficială a firmei Maico în România, societate cu renume mondial în aparatura medicală cu profil audiologic.

Ne adresăm prin serviciile oferite (audiometrie, consiliere pentru probleme de auz, protezare auditivă, service în garanție și post garanție pentru produsele oferite etc.), tuturor persoanelor care au dificultăți de auz, atât celor cu posibilități financiare limitate, cât și persoanelor active, ale căror pretenții și expectanțe pot fi complexe. Produsele promovate de firmă sunt destinate în egală măsură vârstnicilor, tinerilor și copiilor. Cu alte cuvinte, portofoliul de instrumente este unul foarte generos și flexibil.

Toate aceste atribute fac din compania Romsound un nume important și totodată un partener sigur și de viitor pentru toți cei care au nevoie de servicii audiologice și protezare auditivă.

Ce facem?

Dorim să vă ajutăm să vă reconectați cu cele 5 simțuri naturale prin îmbunătățirea auzului. Romsound vă oferă o soluție completă, testare, consult, echipare cu aparate auditive de ultimă generație și acces la o rețea națională care se află în vecinătatea casei dumneavoastră.

Credem într-o abordare integrată, care vă va ajuta să vă conectați la tot ce contează pentru dumneavoastră. Datorită pasiunii cu care ne desfășurăm munca, oferim întotdeauna cele mai bune soluții și tehnologii care îmbunătățesc viața pacienților noștri.

Oticon More - Definește noi standarde în performanța aparatelor auditive

20
DE ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUL AUDIOLOGIEI ȘI A PROTEZĂRII AUDITIVE
28
DE CENTRE AUDIOLOGICE CE FORMEAZĂ O REȚEA CU ACOPERIRE NAȚIONALĂ

NOI ÎȚI PUTEM REDA CALITATEA AUZULUI

Hipoacuzia se traduce simplu prin pierderea auzului.
Acest proces, de cele mai multe ori ireversibil, necesită o asistență de specialitate. Hipoacuzia este un handicap invizibil care îți reduce considerabil calitatea vieții. Remediul acestei probleme se găsește în protezarea urechii cu aparate auditive. Acestea contribuie considerabil la îmbunătățirea și redobândirea auzului, astfel oamenii se pot bucura din nou de o viață normală, împlinită.

O echipă de profesioniști pusă în serviciul pacienților.

Specialiștii noștri vă oferă oportunitatea testării auzului dvs. în centre specializate cu aparatură de ultimă generație și vă asigură tot suportul necesar!

Testimoniale