Text despre programari/rate

Compania Romsound a luat fiinta in luna august a anului 2000, avand la baza scopul de a ajuta oamenilor cu deficiente de auz.

In acest moment ne desfasuram activitatea pe intreg cuprinsul tarii, respectiv in 29 de puncte de lucru ce activeaza in cele mai mari si reprezentative orase. Domeniul nostru de activitate este unul specializat si de nisa, respectiv protezarea auditiva si promovarea protezelor auditive de ultima generatie.

Ne bazam pe un parteneriat extern foarte solid ce implica nume de top mondial si profesionisti de elita. In acest sens mentionam compania Oticon din Danemarca, tara cu cea mai veche si puternica traditie din acest domeniu (cel mai vechi producator de proteze auditive din lume, fiind infiintata in 1904), Bernafon din Elvetia, si totodata, suntem reprezentanta oficiala a firmei Maico in Romania, societate cu renume mondial in aparatura medicala cu profil audiologic.

Ne adresam, prin serviciile oferite (audiometrie, consiliere pentru probleme de auz, protezare auditiva, service in garantie si post garantie pentru produsele oferite etc.), tuturor persoanelor care au dificultati de auz, atat celor cu posibilitati financiare limitate, cat si persoanelor active, a caror pretentii si expectante pot fi complexe. Produsele promovate de firma sunt destinate in egala masura varstnicilor, tinerilor si copiilor. Cu alte cuvinte portofoliul de instrumente este unul foarte generos si flexibil.

Toate aceste atribute fac din compania Romsound un nume important si totodata un partener sigur si de viitor pentru toti cei care au nevoie de servicii audiologice si protezare auditiva.

Ce facem?

Dorim sa va ajutam sa va reconectati cu cele 5 simturi naturale prin imbunatatirea auzului. Romsound va ofera o solutie completa, testare, consult, echipare cu aparate auditive de ultima generatie si acces la o retea nationala care se afla in vecinatatea casei dumneavoastra.

Credem intr-o abordare integrata, care va va ajuta sa va conectati la tot ce conteaza pentru dumneavoastra. Datorita pasiunii cu care ne desfasuram munca oferim intotdeauna cele mai bune solutii si tehnologii care imbunatatesc viata pacientilor nostri.