slider img

Oferte promoționale!

Citeşte mai mult
slider img

NOU!

Proteze auditive în rate prin TBI Credit

Detalii în cabinete
slider img

Să ne auzim mai bine

De ce Romsound? Despre misiunea noastră

Citeşte mai mult
slider img

Produse profesionale

Vezi detalii
slider img

Despre noi

Compania Romsound a luat fiinţă în luna august a anului 2001, având la baza un capital mixt româno-maghiaro-danez. În acest moment ne desfăşurăm activitatea pe întreg cuprinsul ţării, respectiv în 23 de puncte de lucru ce activează în cele mai mari şi reprezentative oraşe.

  • Domeniul de activitate

    Domeniul de activitate al firmei Romsound este unul specific şi distinct, respectiv protezarea auditivă şi promovarea protezelor auditive de ultimă generaţie.

  • Parteneriate puternice

    Ne bazăm pe un parteneriat extern foarte solid ce implică nume de top mondial şi profesionişti de elită. În acest sens menţionăm compania Oticon din Danemarca, ţara cu cea mai veche şi puternică tradiţie din acest domeniu şi, totodată, suntem reprezentanţii firmei Maico-Germania, o companie cu renume mondial în domeniul aparaturii medicale cu profil audiologic.

  • Produse profesionale

    Ne adresăm, prin serviciile oferite (audiometrie, consiliere pentru probleme de auz, protezare auditivă, service în garanţie şi post garanţie pentru produsele oferite etc.), tuturor persoanelor care au dificultăţi de auz, atât celor cu posibilităţi financiare limitate, cât şi persoanelor active, a căror pretenţii şi expectanţe pot fi complexe. Produsele promovate de firma nostră sunt destinate în egală măsură vârstnicilor, tinerilor şi copiilor. Cu alte cuvinte, portofoliul de instrumente este unul foarte generos şi flexibil.

23
puncte de lucru
100.000+
clienți fericiți
1.000.000+
evaluări ale auzului

Articole

 

Parteneri

Această pagină web foloseşte cookie-uri pentru a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a asigura funcţionalităţi adiţionale! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Politica de confidenţialitate