Testul de detectare a anticorpilor pentru COVID-19

IgM este cel mai timpuriu anticorp produs de corpul uman după infecție
IgG este cel mai numeros anticorp din serumul uman (75%~80%) și cel care durează cel mai mult

COVID 19 DIAGNOSTICARE

Teste rapide COVID

Punem la dispoziție testele rapide pentru o diagnosticare rapidă a tuturor angajaților din companiile dumneavoastră.
210419-Bannere_facebook_1200x628px

Kewei Diagnostics, test rapid pentru identificarea imunoglobulinelor IgG/IgM.

Testarea rapidă a COVID-19 prin detectarea anticorpilor IgG/IgM reprezintă o imunotestare cromatografică rapidă pentru detecția calitativă a anticorpilor IgG și IgM dezvoltați pentru 2019-nCoV.

Asigurați-vă că caseta de testare, specimenul și/sau dispozitivele de control să ajungă la temperatura camerei (15-30°C) înainte de testare.

PROCEDURA DE TESTARE

Pentru mostrele de serum și plasmă

Folosind siringa, colectați mostra până la linia de umplere (aproximativ 10 μl) și transferați-o apoi pe orificiul de testare. Adăugați 2 picături de soluție amortizoare pe orificiul de testare (aproximativ 80 μl) și porniți cronometrul. Vedeți imaginea de mai jos. Folosind o pipetă, transferați 10 μl de serum sau plasmă pe orificiul de testare, adăugați 2 picături de soluție amortizoare (aproximativ 80 μl) și porniți cronometrul.

Pentru sângele total colectat prin venopunctură

Folosind siringa, colectați sângele total până la aproximativ 1 cm deasupra liniei de umplere, apoi eliberați 1 picătură completă (aproximativ 20 μl) pe orificiul de testare. Adăugați 2 picături de soluție amortizoare pe mostra de testare (aproximativ 80 μl) și porniți cronometrul.

Folosind o pipetă, transferați 20 μl de sânge total pe orificiul de testare, adăugați 2 picături de soluție amortizoare (aproximativ 80 μl) și porniți cronometrul.

Pentru sângele total colectat prin înțeparea degetului

Folosind siringa, colectați sângele total până la aproximativ 1 cm deasupra liniei de umplere, apoi eliberați 1 picătură completă (aproximativ 20 μl) pe orificiul de testare. Adăugați 2 picături de soluție amortizoare pe mostra de testare (aproximativ 80 μl) și porniți cronometrul.

Folosind un tub capilar, umpleți tubul cu sânge prin acțiune capilară de la locul puncției și eliberați aproximativ 20 μl pe orificiul de testare. Adăugați 2 picături de soluție amortizoare pe mostra de testare (aproximativ 80 μl) și porniți cronometrul.

Așteptați apariția liniilor colorate. Citiți rezultatele după 10 minute. Rezultatele pozitive pot fi vizibile imediat după 2 minute. Nu interpretați niciun rezultat după 15 minute.

INTERPRETARE REZULTATE

NEGATIV:

Dacă doar banda C este prezentă, absența oricărei nuanțe de roșu burgundy (vișiniu) pe ambele benzi T (IgG și IgM) indică faptul că nu se detectează anticorpi anti-COVID-19 pe specimen. Rezultatul este negativ.

IgM POZITIV:

Pe lângă prezența liniei C, dacă doar banda IgM este dezvoltată, testul indică prezența anticorpilor IgM anti COVID-19 în specimen. Rezultatul este IgM anti COVID-19 pozitiv.

IgG POZITIV:

Pe lângă prezența liniei C, dacă doar banda IgG este dezvoltată, testul indică prezența anticorpilor IgG anti COVID-19 în specimen. Rezultatul este IgG anti COVID-19 pozitiv.

IgG și IgM POZITIVI:

Pe lângă prezența liniei C, dacă atât banda lgM, cât și banda lgG sunt dezvoltate, testul indică prezența ambilor anticorpi IgM și IgG anti COVID-19 în specimen. Rezultatul este IgM și IgG anti COVID-19 pozitiv.

INVALID:

Linia de control nu apare. Motivele cele mai probabile pentru eroarea liniei de control sunt fie volumul insuficient al specimenului, fie utilizarea unor tehnici procedurale incorecte. Evaluați procedura și repetați testul cu un kit nou. dacă problema persistă, întrerupeți imediat folosirea kitului de testare și contactați-vă distribuitorul local.

Testele rapide se vând doar la cutie, o cutie conține: 25 de teste individuale, 1 tub cu reactiv/diluent și pipete pentru colectarea sângelui.*

↓Descarcă documentația

PREȚ: 30 RON (TVA inclus) / test.

Trusa testare 2019-nCoV IgG / IgM (pe baza de Aur Coloidal)

Gata în doar 10 minute!
Indică atât infecțiile Recente și cele Anterioare.
Testele rapide Vazyme pentru detectarea infecției cu noul Coronavirus
Nu necesită echipament special, rezultat rapid, afișarea simplă și ușor de interpretat.

 

↓Descarcă documentația

Preț: 120 Lei (TVA inclus) Disponibil doar pe comandă*

Casetă de Test Rapid COVID-19 IgG/IgM (WB/S/P)

Caseta de Test Rapid COVID-19 IgG/IgM este alcătuită din: 1) o soluție tampon conjugat care conține antigen re-combinat de SARS-CoV-2 cu aur coloidal (conjugate SARS-CoV-2), 2) o  bandă cu membrană de nitroceluloză conținând două linii de testare (liniile IgG și IgM) și o linie de control (linia C). Linia IgM este pre-acoperită cu anticorpi IgM de șoareci anti-uman, linia IgG este acoperită cu anticorpi IgG de șoareci anti-uman. Atunci când un volum adecvat de probă de testare este pus în locul de testare al casetei de test, specimenul migrează prin acțiunea capilarelor în interiorul casetei. Anticorpii IgM ai SARS-CoV-2, dacă sunt prezenți în probă, se vor lega de conjugatele SARS-CoV-2. Imuno-complexul este apoi capturat de reactivul pre-acoperit pe banda IgM, formând o linie IgM colorată în vișiniu, indicând un rezultat de test pozitiv IgM anti-SARS-CoV-2. Anticorpii IgG ai SARS-CoV-2, dacă sunt prezenți în probă, se vor lega de conjugatele SARS-CoV-2. Imuno-complexul este apoi capturat de reactivul pre-acoperit pe banda IgG, formând o linie IgG colorată în vișiniu, indicând un rezultat de test pozitiv IgG anti-SARS-CoV-2. Absența oricărei linii T (IgG și IgM) sugerează un rezultat negativ. Pentru a servi drept control procedural, o linie colorată va apărea întotdeauna în regiunea liniei de control indicând că un volum adecvat al mostrei a fost adăugat și absorbția membranei a apărut.

AVERTIZĂRI ȘI PRECAUȚII

 • Doar pentru diagnosticare in vitro
 • Pentru personalul din domeniul medical și personalul din unitățile de asistență medicală
 • Nu utilizați produsul după data de expirare
 • Vă rugăm să citiți informația din această broșură înainte de a efectua testul
 • Caseta de test trebuie să fie păstrată în ambalajul sigilat până la momentul utilizării
 • Toate probele trebuie considerate ca având un potențial periculos și trebuie manipulate în același mod ca și agentul infecțios
 • Caseta de test folosită trebuie eliminată conform reglementărilor federale, statale și locale.

COMPOZIȚIA

Testul conține o bandă cu membrană acoperită cu anticorpi IgM de șoarece anti-umani și  anticorpi IgG de șoarece anti-umani pe linia de testare, și o soluție tampon care conține aur coloidal combinat cu antigen de recombinare a virusului SARS-CoV-2.

Cantitatea testelor a fost tipărită pe etichetă.

Materialele furnizate

 • Casetă de testare
 • Soluție tampon (PBS, ProClin300)
 • Tampon cu alcool
 • Picurător
 • Lanceta de înțepat
 • Prospect

Materiale necesare dar ne-furnizate

 • Cronometru

STOCARE ȘI STABILITATE

 • Depozitat în ambalaj în pachetul sigilat la temperatura de 4-30 °C sau 40-86 °F). kitul este stabil până la perioada de expirare tipărită pe etichetă.
 • După ce s-a deschis pachetul, testul trebuie utilizat în termen de o oră. Expunerea prelungită la medii calde și umede va genera deteriorarea produsului.
 • LOT-ul și data de expirare au fost tipărite pe etichetă.

COLECTAREA SPECIMENULUI

 • Testul poate fi utilizat pentru testarea mostrelor de sânge (sângele recoltat din venă și sângele recoltat din vasele capilare prin înțeparea vârfului degetului) / ser / plasmă (recoltat pe EDTA, heparină, citrat).
 • Pentru a colecta probele de sânge, ser sau plasmă se respectă procedurile clinice obișnuite de laborator.
 • Separați serul sau plasma de sânge cât de curând posibil pentru a evita hemoliza. Utilizați doar probe clare, non-hemolizate.
 • Stocați probele la temperaturi cuprinse între 2-8°C (36-46° F) dacă nu sunt testate imediat. Se pot stoca probele de sânge recoltate pe anti-coagulant / ser/plasma la o temperatură de 2-8°C timp de 3 zile. Probele de ser/plasmă trebuie congelate la -20°C (-4 ° F) pentru o perioadă mai îndelungată de stocare. Nu congelați probele de sânge.
 • Probele de sânge proaspăt recoltat din deget trebuie colectate și testate imediat.
 • Evitați mai multe cicluri de congelare-decongelare. Înainte de testare, aduceți probele înghețate treptat la temperatura camerei și amestecați ușor. Probele care conțin particule vizibile trebuie curățate prin centrifugare înainte de a fi testate.
 • Nu utilizați probe care prezintă lipemie avansată și hemoliză avansată sau turbiditate pentru a evita interferența la interpretarea rezultatelor.

PROCEDURA DE TESTARE

Lăsați dispozitivele de testare și probele să se echilibreze la o temperatură de 15-30 °C (59-86 °F) înainte de testare.

 1. Scoateți caseta de testare din ambalajul sigilat.
 2. Țineți picurătorul în poziție verticală și transferați 1 picătură (aproximativ 10 µl) de probă în partea din față a casetei de probă prevăzut cu indicatorul (S) asigurându-vă că nu există bule de aer. Pentru o precizie mai bună, transferați mostra cu o pipetă care are capacitatea de a susține un volum de 10 µl. consultați ilustrațiile de mai jos.
 3. Apoi, adăugați 2 picături (aproximativ 70 µl) de soluție tampon imediat în caseta de probă (S).
 4. Porniți cronometrul.
 5. Așteptați să apară liniile colorate. Interpretați rezultatele testului la 15 minute. Nu citiți rezultatele după 20 de minute.

↓Descarcă documentația

Instrucțiuni complete de utilizare

PRET

Ce sunt testele rapide?

Testele rapide sunt teste de tip calitativ sau semicantitativ in vitro care se pot realiza prin proceduri non – automate, avand ca principal atu faptul ca pot da rezultate rapide, ca se realizeaza mai usor si sunt mai simplu de interpretat, putandu-se efectua si in laboratoare de la nivelul spitalelor, dar si in alte laboratoare, mai apropiate de locul unde se afla pacientii. Rezultatele la testele rapide se pot observa foarte repede, in mod obisnuit in 10-30 de minute.

Sunt doua tipuri de teste rapide care sunt in uz sau se afla in curs de dezvoltare:
– teste directe care urmaresc identificarea antigenelor SARS-CoV-2 in secretiile nasofaringiene,
– teste indirecte care urmaresc detectarea in sangele pacientilor a anticorpilor care apar datorita raspunsului imun al organismului la virus.

Testul Kewei este un test indirect, cu răspuns rapid al sistemului imunitar la virus prin detectarea anticorpilor în sânge.

În cât timp se eliberează rezultatele?

Durata de eliberare a rezultatelor este de 15-20 minute din momentul recoltării probei. Rezultatele testului pot aparea ca în imaginile de mai jos.

Recomandăm următoarea procedura în cazul testării rapide:

a. În cazul rezultatului negativ, testarea se repeta la un interval de 5 zile.
ATENŢIE! Rezultatul negativ NU exclude prezenţa virusului în perioada de incubaţie şi implicit transmiterea sa!
b. În cazul rezultatului pozitiv, testarea se repetă în maximum 24 de ore.
În acest interval de timp se impune carantina!
c. În cazul în care ambele testări rapide sunt pozitive, pacientul ARE obligaţia să se autoizoleze/să intre în carantină. Ulterior acesta trebuie să anunţe departamentele de urgenţă pentru a solicita un test PCR în cazul în care apar şi simptome sau, după caz, testarea PCR asimptomatică.
d. În cazul în care primul test este pozitiv şi cel de-al doilea negativ, se recomandă o a treia testare fie rapidă, fie PCR în maximum 24 de ore.
e. În cazul în care primul test este negativ şi cel de-al doilea pozitiv, se ignora prima testare şi se urmează procedura rezultatului pozitiv descrisă la punctele b, c şi d.

Pentru solicitări, vă rugăm să ne contactați prin formularul de mai jos.