Portofoliu de produse - Varianta 1

Bernafon
  Oticon

   Portofoliu de produse - Varianta 2

   Portofoliu de produse - Varianta 3

   Jet 1 ITC

   Oticon Jet ITC este un stil în ureche care dispune de un buton opțional și control al
    volumului. Este alimentat de baterii de unică folosință și poate fi livrat cu bobină de inducție (telecoil) sau tehnologie Bluetooth® Low Energy. Aparatele auditive Oticon Jet ITC/ITE cu Bluetooth sunt Made for iPhone® și pot reda direct de pe iPhone, iPad® și iPod touch®. Direcționalitatea adaptivă Multiband Adaptive Directionality LX oferă o adaptare rapidă și receptivă a modurilor direcționale în 15 benzi de frecvență independente pentru a pune vorbirea în față în mai multă focalizare atunci când mediul devine mai zgomotos. Reducerea zgomotului LX elimină zgomotele nedorite pentru a oferi o experiență de ascultare confortabilă. Caracteristica se adaptează suficient de repede pentru a elimina zgomotul chiar și între cuvinte. Platforma Velox™

   Jet 1 CIC

   Oticon Jet CIC este un stil mic și discret în ureche. Este alimentat de baterii de unică folosință și dispune de un buton opțional. Reducerea zgomotului LX elimină zgomotele nedorite pentru a oferi o experiență de ascultare confortabilă. Caracteristica se adaptează suficient de repede pentru a elimina zgomotul chiar și între cuvinte. Feedback shield LX oferă o suprimare eficientă a feedback-ului pentru a minimiza fluieratul deranjant în aparatul auditiv. Platforma Velox™ este un procesor puternic și rapid care oferă puterea și memoria necesare pentru procesarea adaptivă în Oticon Jet.

   Opn S3 BTE PP

   Oticon Opn S BTE PP are un design compact și oferă atât cârlig cât și tub subțire. Dispune de bobină de inducție (telecoil), buton dublu cu indicator opțional LED și suport pentru FM. OpenSound Navigator™ ajută utilizatorii să selecteze și să înțeleagă vorbirea în toate tipurile de medii, echilibrând sursele de sunet și atenuând zgomotul. OpenSound Optimizer™ îmbunătățește experiența de ascultare și confortul utilizatorilor blocând feedback-ul și asigurând amplificarea direcționată a surselor de sunet. Tehnologia wireless TwinLink™ combină comunicarea binaurală și conectivitatea de 2.4 GHz cu streaming stereo direct de la dispozitivele digitale. Oticon Opn S este construit pe platforma puternică Velox S™, care are o arhitectură de firmware programabilă, susținând actualizări viitoare de performanță.

   Opn S3 mini RITE

   Oticon Opn S introduce o îmbunătățire a experienței de sunet deschis, oferind și mai multe posibilități pentru a satisface nevoile individuale ale utilizatorilor. Oticon Opn S vine cu o versiune îmbunătățită a revoluționarului OpenSound Navigator. O nouă setare Very High, care poate fi activată în software-ul Oticon Genie 2, oferă chiar mai multă ajutor în situațiile de zi cu zi pentru acei utilizatori care au cea mai mare nevoie. Utilizatorii pot alege acum acest suport suplimentar din OpenSound Navigator, indiferent de setarea lor predefinită. Ori de câte ori simt că au nevoie de o sprijin suplimentar, ei pot activa OpenSound Booster, disponibil în aplicația Oticon ON.

   Own 3 și 5 CIC

   Aparate auditive discrete, în ureche, care susțin modul natural de funcționare a creierului. Proiectate pentru a satisface o gamă largă de nevoi individuale, Oticon Own oferă performanțe auditive superioare, discreție optimă și confort pe tot parcursul zilei.* Bazat pe tehnologia BrainHearing™, Oticon Own susține modul natural de funcționare a creierului. Este alimentat de cea mai avansată platformă a noastră, Polaris™, și este primul aparat auditiv in-the-ear care include o rețea neurală profundă (DNN) la bord.** DNN este antrenată cu 12 milioane de scene sonore reale, ceea ce înseamnă că Oticon Own se adaptează fără probleme la aproape toate mediile sonore. Oticon Own oferă clienților care au nevoie de o soluție personalizată discretă acces la întreaga scenă sonoră și oferă o experiență auditivă excepțională. Acum, puteți spune cu încredere clienților dumneavoastră că Oticon Own este făcut pentru ei.

   Zircon 2 miniRITE

   Oticon Zircon miniRITE T oferă un design discret cu lumină LED pentru a facilita manipularea. Stilul include o bobină de inducție (telecoil) și un buton dublu. Este un aparat auditiv Made for iPhone® și compatibil cu noul protocol Android pentru Redarea Audio pentru Aparate Auditive (ASHA) – permițând redarea directă de pe iPhone, iPad®, iPod touch® și dispozitive Android™ selectate.
   OpenSound Navigator™ oferă acces la vorbire în 360°, făcând ascultătorul mai conștient de ceea ce se întâmplă în jur. Speech Guard™ furnizează sunete de vorbire mai naturale și clare, evidențiind mai mult detaliile din vorbire. Platforma Polaris™ oferă o viteză și o capacitate de memorie considerabile pentru procesarea audiologică și opțiunile de conectivitate. Noi caracteristici pot fi adăugate și actualizări pot fi efectuate fără fir.

   Zircon 2 miniBTE R

   Oticon Zircon miniBTE R este mic în dimensiuni și se potrivește majorității urechilor. Este alimentat de o baterie reîncărcabilă de tip litiu-ion. Stilul include o bobină de inducție (telecoil) și un buton unic. Este un aparat auditiv Made for iPhone și compatibil cu noul protocol Android pentru Redarea Audio pentru Aparate Auditive (ASHA) – permițând redarea directă de pe iPhone, iPad, iPod touch și dispozitive Android™ selectate.
   OpenSound Navigator™ oferă acces la vorbire în 360°, făcând ascultătorul mai conștient de ceea ce se întâmplă în jur. Speech Guard™ furnizează sunete de vorbire mai naturale și clare, evidențiind mai mult detaliile din vorbire. Platforma Polaris™ oferă o viteză și o capacitate de memorie considerabile pentru procesarea audiologică și opțiunile de conectivitate. Noi caracteristici pot fi adăugate și actualizări pot fi efectuate fără fir.

   Entra A1 BTE PP

   BTE 105 puternic și compact se potrivește pierderilor de auz de până la 105 dB SPL pentru a ajuta persoanele cu pierderi de auz severe până la profunde. Soluția de putere în plus include o bobină de inducție (telecoil), un buton tactil dublu pentru controlul ușor al volumului și a programelor, și un indicator LED cu două culori pentru monitorizarea stării aparatului auditiv atât pentru utilizatori, cât și pentru îngrijitori.

   Entra A1 miniRITE

   Bernafon Entra A este o familie modernă de aparate auditive potrivite pentru bugete mai mici. Entra A este echipat cu cea mai recentă tehnologie modernă. Un cip puternic face posibilă analiza și adaptarea simultană la sunetele din mediul înconjurător.
   Conectivitate Bluetooth: Compatibil cu dispozitivele Android și iPhone pentru controlul volumului. Redarea audio este disponibilă doar pentru iPhone. Calitatea redării audio se potrivește cel mai bine cu domuri neventilate.
   Egalizare: 8 manere pentru pierderi ușoare până la moderate ale auzului.
   Managementul sunetului: Accent redus pe vorbire în zgomot, reducerea zgomotului și reducerea sunetelor moi/șuierătoare ale vântului.

   Alpha 1 ITC

   Bernafon Alpha ITC este unul dintre cele mai flexibile aparate auditive in-ear de la Bernafon, potrivite pentru pierderi ușoare până la severe ale auzului. Aceste dispozitive oferă tehnologia hibridă revoluționară inclusă în alte stiluri de aparate auditive Bernafon Alpha. Nevoile și preferințele individuale ale clienților sunt susținute de combinații nelimitate de dimensiuni, niveluri de potrivire, opțiuni și culori. Echipate cu tehnologia Bluetooth Low Energy de 2.4 GHz și tehnologia NFMI, pot fi utilizate pentru redarea audio directă în aparatele auditive. Caracteristici sofisticate lucrează împreună pentru o adaptare fluentă și nelimitată la medii de ascultare.

   Alpha 1 CIC

   Bernafon Alpha CIC sunt cele mai mici aparate auditive in-ear din familia Alpha, potrivite pentru pierderi ușoare până la severe ale auzului. Aceste dispozitive oferă tehnologia hibridă revoluționară inclusă în alte stiluri de aparate auditive Bernafon Alpha. Caracteristici sofisticate lucrează împreună pentru o adaptare fluentă și nelimitată la medii de ascultare. Plasate adânc în canalul urechii, aceste dispozitive permit utilizatorului să beneficieze de efectul natural al pavilionului urechii și să-și îmbunătățească abilitățile de localizare a sunetului. Fiecare stil suportă două niveluri de putere pentru a se potrivi mai bine nevoilor utilizatorilor.

   Alpha 1 miniRITE T

   miniRITE T este un aparat de auz tip receiver-in-the-ear, conceput pentru utilizatorii cu pierderi ușoare până la profunde ale auzului. Include redarea audio directă, tehnologie Bluetooth® Low Energy de 2.4 GHz și tehnologie NFMI, o bobină de inducție (telecoil) și un buton dublu pentru reglarea volumului și a programelor. miniRITE T este disponibil cu sistemul miniFit cu difuzor, care include patru niveluri de putere și o varietate de domuri și mulaje personalizate.

   Alpha 1 miniBTE

   Bernafon Alpha este primul aparat de auz cu tehnologie hibridă™. miniBTE T este un aparat de auz situat în spatele urechii, conceput pentru utilizatorii cu pierderi ușoare până la severe ale auzului. Include redarea audio directă, tehnologie Bluetooth® Low Energy de 2.4 GHz și tehnologie NFMI, o bobină de inducție (telecoil) și un buton unic pentru reglarea volumului și a programelor. miniBTE T este disponibil cu sistemul miniFit cu tub subțire, care include o varietate de domuri și mulaje personalizate.

   Oticon Jet ITC

   - Reducerea zgomotului LX elimină zgomotele nedorite pentru a oferi o experiență auditivă confortabilă. Această funcție se adaptează suficient de rapid pentru a elimina zgomotele chiar și între cuvinte. - Feedback Shield LX oferă o suprimare eficientă a feedback-ului pentru a minimiza fluieratul enervant în aparatul auditiv. - Platforma Velox™ este un procesor puternic și rapid care furnizează puterea și memoria necesare pentru procesarea adaptivă în Oticon Jet. - Oticon Jet ITC este un aparat purtat în ureche care dispune de un buton de apăsare opțional și control al volumului.

   Oticon Jet CIC

   - Oticon Jet CIC este un aparat auditiv mic și discret purtat în ureche. Este alimentat de baterii de unică folosință și dispune de un buton de apăsare opțional. - Reducerea zgomotului LX elimină zgomotele nedorite pentru a oferi o experiență auditivă confortabilă. Această funcție se adaptează suficient de rapid pentru a elimina zgomotele chiar și între cuvinte. - Feedback Shield LX oferă o suprimare eficientă a feedback-ului pentru a minimiza fluieratul enervant în aparatul auditiv. - Platforma Velox™ este un procesor puternic și rapid care furnizează puterea și memoria necesare pentru procesarea adaptivă în Oticon Jet.

   Oticon Jet miniRITE

   Caracteristici: Cel mai mic stil retroauricular din familia Oticon Jet, Oticon Jet miniRITE este plasat discret în spatele urechii. Are un fir subțire, aproape invizibil, conectat la un difuzor mic ascuns în canalul auditiv. Cu tehnologia wireless Bluetooth®, Oticon Jet miniRITE oferă o conectivitate fără cusur la iPhone, iPad și iPod touch, și multe altele.

   Oticon Jet BTE

   - Oticon Jet BTE și BTE PP dispun de un buton tactil cu dublă apăsare pentru o operare ușoară a volumului și programelor. Ambele funcționează cu baterii de unică folosință și sunt dotate cu tehnologia Bluetooth® Low Energy. - Multiband Adaptive Directionality LX oferă o adaptare rapidă și receptivă a modurilor de direcționalitate în 15 benzi de frecvență independente pentru a pune vorbirea în prim plan atunci când mediul devine mai zgomotos. - Noise Reduction LX elimină zgomotele nedorite pentru a oferi o experiență auditivă confortabilă. Această funcție se adaptează suficient de rapid pentru a elimina zgomotele chiar și între cuvinte. - Platforma Velox™ este un procesor puternic și rapid care furnizează puterea și memoria necesare pentru procesarea adaptivă în Oticon Jet.

   Incarcator de birou Oticon

   800,00 lei
   Încărcătorul de birou Oticon este un amestec inteligent de formă elegantă și funcționalitate simplă. Nu numai că este ușor de utilizat, dar va arăta bine și pe noptieră. Compatibil cu Oticon More™

   Incarcator Oticon Smart Charger

   1.600,00 lei
   SmartCharger-ul ușor de utilizat vă poate încărca aparatele auditive din mers folosind banca sa de alimentare sau le poate încărca în timp ce sunt conectate la o sursă de alimentare. Capacul său de protecție vă menține aparatele auditive în siguranță și usucă automat orice acumulare de umezeală în interiorul lor. Compatibil cu Oticon More™

   Cutie Oticon cu multitool

   48,00 lei
   Un aparat auditiv constă din mai multe părți, dintre care multe trebuie curățate și întreținute în mod regulat. MultiTool este un instrument versatil care ar trebui utilizat pentru a asigura cea mai bună îngrijire, curățare și performanță a aparatelor auditive. Este compusă dintr-un magnet - ajutor la schimbarea bateriei, o periuță și o buclă de sârmă. Curăță filtrul de cerumen și canalul de ventilație. Periuța se poate înlocui foarte ușor la nevoie.

   Familia More

   Un aparat auditiv proiectat pentru a sustine creierul Oticon More întruchipează filosofia noastră BrainHearing™ (auzul cu creierul). Aceasta înseamnă că vă susține creierul oferindu-i acces la scena sonoră completă.

   Xceed 1 BTE UP

   Cel mai puternic aparat auditiv din lume, care a fost adaptat nevoilor pacientilor “power” pe baza unor cercetari aprofundate, cunostintele profesionistilor din domeniul auditiv si decenii de experienta in dezvoltarea tehnologiei pentru utilizatorii “power”. - Construit pe platforma Velox S, cea mai puternica si avansata platforma de pana acum - MPO: 146 dB SPL si full-on gain: 87 dB - OpenSound Navigator si OpenSound Optimizer ofera acces de 360⁰ la vorbire - 2.4 GHz Bluetooth cu energie redusa pentru conectivitate wireless - Formula de reglaj DSE pentru audibilitate maxima.

   Oticon Ruby

   Multiband Adaptive Directionality LX: se adaptează rapid la schimbarea peisajelor sonore prin aplicarea fluentă a direcționalității Single Compression LX: comprimă și amplifică sunetele în domeniul auditiv. Noise reduction LX: atenuează zgomotele deranjante extrem de rapid chiar reducând zgomotele între cuvinte. Wind Noise Management: atenuează zgomotul vântului până la 30 dB. 48 canale frecventiale de reglaj

   Oliva inot

   120,00 lei
   OLIVE DE PROTECȚIE
   Vrei să-ţi protejezi urechile împotriva eventualilor germeni din apă?
   Acum există soluţii profesionale: dopuri de baie pentru copii sau adulţi, confecţionate din silicon, după forma urechii.
   Capabile să închidă etanş conductul auditiv, fără a lăsa apa să pătrundă în interior.
   Previn expunerea timpanului, oferind protecţie îmbunătățită, împotriva otitelor externe.
   Procedura de amprentare este simplă, nedureroasă şi durează doar 5 minute. Olivele sunt gata în 3-4 zile.
   Pot fi confecţionate din silicon colorat, în 2 variante de culori.
   Se dezinfectează zilnic în soluţia obţinută prin dizolvarea tabletei de curăţare în 100 ml de apă.

   Baterii tip 675 / set 6 buc.

   18,00 lei
   Caracteristici:
   • Tipuri: 10, 13, 312, 675
   • Set de 6 baterii
   • Proteza auditivă este un instrument electronic care funcționează cu baterie.
   • Bateriile încep să se consume imediat după ce se desigilează. La schimbarea bateriei, pacientul trebuie să lase la aer câteva minute, pentru a se active și să fucționeze la capacitate maximă. O baterie ține în medie între 3 si 21 zile, în funcție de tipul aparatului, tipul bateriei, precum și în funcție de timpul de utilizare a aparatului auditiv și de volumul acestuia. Bateriile se păstrează într-un mediu uscat.
   • Durata poate varia în funcție de intensitatea folosirii aparatului auditiv cât și de mediul în care este folosit

   Baterii tip 312 / set 6 buc.

   18,00 lei
   Caracteristici:
   • Tipuri: 10, 13, 312, 675
   • Set de 6 baterii
   • Proteza auditivă este un instrument electronic care funcționează cu baterie.
   • Bateriile încep să se consume imediat după ce se desigilează. La schimbarea bateriei, pacientul trebuie să lase la aer câteva minute, pentru a se active și să fucționeze la capacitate maximă. O baterie ține în medie între 3 si 21 zile, în funcție de tipul aparatului, tipul bateriei, precum și în funcție de timpul de utilizare a aparatului auditiv și de volumul acestuia. Bateriile se păstrează într-un mediu uscat.
   • Durata poate varia în funcție de intensitatea folosirii aparatului auditiv cât și de mediul în care este folosit

   Baterii tip 13 / set 6 buc.

   18,00 lei
   Caracteristici:
   • Tipuri: 10, 13, 312, 675
   • Set de 6 baterii
   • Proteza auditivă este un instrument electronic care funcționează cu baterie.
   • Bateriile încep să se consume imediat după ce se desigilează. La schimbarea bateriei, pacientul trebuie să lase la aer câteva minute, pentru a se active și să fucționeze la capacitate maximă. O baterie ține în medie între 3 si 21 zile, în funcție de tipul aparatului, tipul bateriei, precum și în funcție de timpul de utilizare a aparatului auditiv și de volumul acestuia. Bateriile se păstrează într-un mediu uscat.
   • Durata poate varia în funcție de intensitatea folosirii aparatului auditiv cât și de mediul în care este folosit

   Snur de protectie miniRite/miniBTE

   85,00 lei
   Oticon SafeLine™ - șnur de retenție pentru acele momente de aventură! Cu ajutorul SafeLine puteți fi sigur că protezele Dvs. auditive sau cele ale copilului Dvs. nu vor cădea și  nu se vor pierde. Este compatibil cu toate modelele Oticon retroauriculare.

   Snur de protectie BTE/RITE

   70,00 lei
   Oticon SafeLine™ - șnur de retenție pentru acele momente de aventură! Cu ajutorul SafeLine puteți fi sigur că protezele Dvs. auditive sau cele ale copilului Dvs. nu vor cădea și  nu se vor pierde. Este compatibil cu toate modelele Oticon retroauriculare.

   Periuta pentru curatat

   15,00 lei
   Perii special proiectate pentru a curăţa canale de sunet şi orificiile de ventilaţie.

   Pompiță

   50,00 lei
   Este un produs de curățare folosit pentru îndepărtarea depunerilor de cerumen din  olivă și tubul de olivă prin suflare. Se recomandă folosirea acesteia alături de produsele de curățare.

   Servetele umede 1 buc.

   4,00 lei
   Instrumente de curatat protezele auditive. Sunt utilizate pentru curățarea externă și dezinfectarea protezelor auditive și a olivei, datorită formulei antibacteriene.
   • se șterge suprafața protezei auditive și/sau a olivei cu șervetelul umed
   • se lasă să acționeze 5 minute.
   • nu necesită clătire sau ștergere ulterioară

   Tableta pentru curatat 1 buc.

   4,00 lei
   Instrumente de curatat protezele auditive. Datorită formulei antibacteriene, se folosește pentru curățarea externă si dezinfectarea olivei. Instrucțiunile de folosire sunt:
   1. se dizolvă tableta in 120 ml de apă caldă ( cca 37 C)
   2. se detașează oliva de la proteza auditivă
   3. se introduce oliva in soluție și se lasă 30 de minute.
   4. se clătește oliva cu apă curată, se șterge cu o pânză uscată și se lasă să se usuce complet înainte de utilizare

   Capsula pentru uscat 1 buc.

   17,00 lei
   Instrumente de curatat protezele auditive. Se folosesc pentru absorbția umidității din aparatul auditiv. Înainte de a pune aparatul în cutia pentru uscare se scoate bateria. Se introduce capsula într-un recipient uscat și închis ermetic împreună cu proteza auditivă  pe parcursul nopții ( cca 7 ore). Acesta va absorbi umezeala din proteza. Capsula poate fi refolosită până când culoarea galben aurie devine albă.

   Telecomanda Oticon

   900,00 lei
   Aproape de dimensiunea unei chei moderne de mașinii, telecomanda Oticon este ușor de transportat și de mare ajutor dacă purtați un aparat auditiv Oticon wireless, în special fără un control al utilizatorului. Telecomanda poate fi folosită pentru a regla volumul și pentru a comuta între programe pentru o experiență de ascultare mai plăcută. Poate fi utilizat cu toate aparatele auditive Oticon compatibile wireless.

   Connectclip Oticon

   1.230,00 lei
   ConnectClip este un dispozitiv intermediar, care conectează wireless aparatele auditive wireless Oticon de 2,4 GHz prin Bluetooth la majoritatea telefoanelor mobile. Sunetul de la telefonul mobil este transmis fără fir direct la aparatele auditive, în timp ce microfoanele direcționale ale ConnectClip ridică vocea purtătorului – rol de căști pentru telefonul mobil. Poate funcționa într-un mod special ca microfon de la distanță / partener pentru o mai bună inteligibilitate a vorbitorului care îl poartă fiind la o distanță de ascultător (până la 65 de metri), într-un mediu foarte zgomotos. Compatibil cu protezele auditive Opn.

   Soundclip Bernafon

   1.230,00 lei
   Este un dispozitiv complet pentru conversații telefonice hands-free de la iPhone® și smartphone-uri moderne. Purtat în jurul gâtului sau prins pe cămașă, asigură o comunicare interpersonală îmbunătățită la distanță și în medii pline de zgomot. De asemenea, este practic pentru schimbarea volumului și a răspunsului la apeluri telefonice. Compatibil cu proteza auditiva Zerena.

   Soundgate Bernafon

   1.300,00 lei
   SoundGate  oferă libertatea de a asculta cu ajutorul aparatelor auditive  o serie de surse audio cu fir și fără fir. Funcționează ca o interfață între unele aparate auditive Bernafon și telefoanele mobile activate Bluetooth®. Este compatibilă cu protezele auditive Saphira și Supremia. Împreună cu aplicația SoundGate App sunt posibile comutarea între programe, modificarea de volum la aparatele auditive și conectarea la multiple dispozitive.

   Streamer Oticon

   1.700,00 lei
   Având rolul atât de telecomandă cât şi de dispozitiv de comunicaţii, Streamer PRO are trei butoane pentru trei aplicaţii de bază: telefon (cu telefoanele mobile direct prin Bluetooth, cu telefoanele fixe prin dispozitivul ConnectLine Phone adapter), televizor (cu ajutorul dispozitivului ConnectLine TV pentru transmiterea wireless a sunetului din TV către protezele auditive) şi microfon (prin dispozitivul ConnecLine Microphone pentru îmbunătăţirea ascultării în medii foarte zgomotoase unde vorbitorul se află la o distanţă mare faţă de purtătorul protezei auditive). Bucla/şnurul de gât are o antenă încorporată care asigură o conectivitate wireless stabilă. Streamer PRO este compatibilă cu toate protezele auditive wireless marca Oticon.

   Filtru de ceara ProWax minifit set de 6 buc

   48,00 lei
   Canalul urechii produce ceară de ureche, care poate înfunda urechea. Ceara de ureche este una dintre principalele cauze ale problemelor apărute la aparatele auditive. Are variante și mărimi diferite în funcție de aparatul auditiv:
   • WaxStop set de 8 buc
   • NoWax set de 6 buc
   • Prowax set 6 buc
   • Prowax minifit set de 6 buc

   Filtru de ceara ProWax set de 6 buc

   48,00 lei
   Canalul urechii produce ceară de ureche, care poate înfunda urechea. Ceara de ureche este una dintre principalele cauze ale problemelor apărute la aparatele auditive. Are variante și mărimi diferite în funcție de aparatul auditiv:
   • WaxStop set de 8 buc
   • NoWax set de 6 buc
   • Prowax set 6 buc
   • Prowax minifit set de 6 buc

   Filtru de ceara WaxStop set de 8 buc

   64,00 lei
   Canalul urechii produce ceară de ureche, care poate înfunda urechea. Ceara de ureche este una dintre principalele cauze ale problemelor apărute la aparatele auditive. Are variante și mărimi diferite în funcție de aparatul auditiv:
   • WaxStop set de 8 buc
   • NoWax set de 6 buc
   • Prowax set 6 buc
   • Prowax minifit set de 6 buc

   Tub oliva

   27,00 lei
   Are diametru standard de -2mm. Face legătura între aparatul auditiv și olivă. Schimbarea la timp este benefică aât din punct de vedere al igienei cât și al calității sunetului.

   Baterii tip 10 / set 6 buc.

   18,00 lei
   Caracteristici:
   • Tipuri: 10, 13, 312, 675
   • Set de 6 baterii
   • Proteza auditivă este un instrument electronic care funcționează cu baterie.
   • Bateriile încep să se consume imediat după ce se desigilează. La schimbarea bateriei, pacientul trebuie să lase la aer câteva minute, pentru a se active și să fucționeze la capacitate maximă. O baterie ține în medie între 3 si 21 zile, în funcție de tipul aparatului, tipul bateriei, precum și în funcție de timpul de utilizare a aparatului auditiv și de volumul acestuia. Bateriile se păstrează într-un mediu uscat.
   • Durata poate varia în funcție de intensitatea folosirii aparatului auditiv cât și de mediul în care este folosit

   Timpanometre

   Gama touchTymp -  o testare intuitivă a urechii medii – creată pentru a transforma timpanometria într-o procedură eficientă şi uşor de efectuat MI 24
   • rezultate ale testului în doar câteva secunde
   • permite testarea atât a bebeluşilor cât şi a adulţilor
   • sondă de 226 Hz plus sondă opţională de frecvenţe înalte de 1kHz
   • frecvenţe de reflexe acustice de 500 Hz, 1 kHz, 2 kHz şi 4 kHz (ipsi şi opţional contralateral)
   • imprimantă încorporată
   Acest produs nu intră în procedura de achiziție directă. Vă rugăm solicitați oferta prin formularul atașat.

   Audiometre de screening

   Uşoare şi independente pentru un screening de bază MA 25
   • caracteristici noi combinate cu un design proaspăt
   • conducere aeriană cu 11 frecvenţe de la 125 Hz la 8 kHz
   • ton pur, vobulat şi pulsativ
   • funcţionalitate cu baterii sau adaptor
   • MA 25E cu test Hughson-Westlake automatic
   Acest produs nu intră în procedura de achiziție directă. Vă rugăm solicitați oferta prin formularul atașat.

   Audiometre de diagnostic

   Flexibilitate incredibilă într-un spaţiu mic! Această generaţie de audiometre de sine stătătoare este creată atât pentru diagnostic şi/sau protezare în cabinet cât şi pentru deplasări. Carcasa uşoară, portabilitatea şi afişajul colorat fac din MA 41 şi MA42 alegerea ideală.
   Acest produs nu intră în procedura de achiziție directă. Vă rugăm solicitați oferta prin formularul atașat.

   Portofoliu de produse - Varianta 4

   Jet 1 ITC

   Oticon Jet ITC este un stil în ureche care dispune de un buton opțional și control al
    volumului. Este alimentat de baterii de unică folosință și poate fi livrat cu bobină de inducție (telecoil) sau tehnologie Bluetooth® Low Energy. Aparatele auditive Oticon Jet ITC/ITE cu Bluetooth sunt Made for iPhone® și pot reda direct de pe iPhone, iPad® și iPod touch®. Direcționalitatea adaptivă Multiband Adaptive Directionality LX oferă o adaptare rapidă și receptivă a modurilor direcționale în 15 benzi de frecvență independente pentru a pune vorbirea în față în mai multă focalizare atunci când mediul devine mai zgomotos. Reducerea zgomotului LX elimină zgomotele nedorite pentru a oferi o experiență de ascultare confortabilă. Caracteristica se adaptează suficient de repede pentru a elimina zgomotul chiar și între cuvinte. Platforma Velox™

   Jet 1 CIC

   Oticon Jet CIC este un stil mic și discret în ureche. Este alimentat de baterii de unică folosință și dispune de un buton opțional. Reducerea zgomotului LX elimină zgomotele nedorite pentru a oferi o experiență de ascultare confortabilă.

   Caracteristica se adaptează suficient de repede pentru a elimina zgomotul chiar și între cuvinte. Feedback shield LX oferă o suprimare eficientă a feedback-ului pentru a minimiza fluieratul deranjant în aparatul auditiv. Platforma Velox™ este un procesor puternic și rapid care oferă puterea și memoria necesare pentru procesarea adaptivă în Oticon Jet.

   Opn S3 BTE PP

   Oticon Opn S BTE PP are un design compact și oferă atât cârlig cât și tub subțire. Dispune de bobină de inducție (telecoil), buton dublu cu indicator opțional LED și suport pentru FM. OpenSound Navigator™ ajută utilizatorii să selecteze și să înțeleagă vorbirea în toate tipurile de medii, echilibrând sursele de sunet și atenuând zgomotul.

   OpenSound Optimizer™ îmbunătățește experiența de ascultare și confortul utilizatorilor blocând feedback-ul și asigurând amplificarea direcționată a surselor de sunet. Tehnologia wireless TwinLink™ combină comunicarea binaurală și conectivitatea de 2.4 GHz cu streaming stereo direct de la dispozitivele digitale. Oticon Opn S este construit pe platforma puternică Velox S™, care are o arhitectură de firmware programabilă, susținând actualizări viitoare de performanță.

   Opn S3 mini RITE

   Oticon Opn S introduce o îmbunătățire a experienței de sunet deschis, oferind și mai multe posibilități pentru a satisface nevoile individuale ale utilizatorilor. Oticon Opn S vine cu o versiune îmbunătățită a revoluționarului OpenSound Navigator.

   O nouă setare Very High, care poate fi activată în software-ul Oticon Genie 2, oferă chiar mai multă ajutor în situațiile de zi cu zi pentru acei utilizatori care au cea mai mare nevoie. Utilizatorii pot alege acum acest suport suplimentar din OpenSound Navigator, indiferent de setarea lor predefinită. Ori de câte ori simt că au nevoie de o sprijin suplimentar, ei pot activa OpenSound Booster, disponibil în aplicația Oticon ON.

   Own 3 și 5 CIC

   Aparate auditive discrete, în ureche, care susțin modul natural de funcționare a creierului. Proiectate pentru a satisface o gamă largă de nevoi individuale, Oticon Own oferă performanțe auditive superioare, discreție optimă și confort pe tot parcursul zilei.* Bazat pe tehnologia BrainHearing™, Oticon Own susține modul natural de funcționare a creierului.

   Este alimentat de cea mai avansată platformă a noastră, Polaris™, și este primul aparat auditiv in-the-ear care include o rețea neurală profundă (DNN) la bord.** DNN este antrenată cu 12 milioane de scene sonore reale, ceea ce înseamnă că Oticon Own se adaptează fără probleme la aproape toate mediile sonore. Oticon Own oferă clienților care au nevoie de o soluție personalizată discretă acces la întreaga scenă sonoră și oferă o experiență auditivă excepțională. Acum, puteți spune cu încredere clienților dumneavoastră că Oticon Own este făcut pentru ei.

   Zircon 2 miniRITE

   Oticon Zircon miniRITE T oferă un design discret cu lumină LED pentru a facilita manipularea. Stilul include o bobină de inducție (telecoil) și un buton dublu. Este un aparat auditiv Made for iPhone® și compatibil cu noul protocol Android pentru Redarea Audio pentru Aparate Auditive (ASHA) – permițând redarea directă de pe iPhone, iPad®, iPod touch® și dispozitive Android™ selectate.
   OpenSound Navigator™ oferă acces la vorbire în 360°, făcând ascultătorul mai conștient de ceea ce se întâmplă în jur. Speech Guard™ furnizează sunete de vorbire mai naturale și clare, evidențiind mai mult detaliile din vorbire. Platforma Polaris™ oferă o viteză și o capacitate de memorie considerabile pentru procesarea audiologică și opțiunile de conectivitate. Noi caracteristici pot fi adăugate și actualizări pot fi efectuate fără fir.

   Zircon 2 miniBTE R

   Oticon Zircon miniBTE R este mic în dimensiuni și se potrivește majorității urechilor. Este alimentat de o baterie reîncărcabilă de tip litiu-ion. Stilul include o bobină de inducție (telecoil) și un buton unic. Este un aparat auditiv Made for iPhone și compatibil cu noul protocol Android pentru Redarea Audio pentru Aparate Auditive (ASHA) – permițând redarea directă de pe iPhone, iPad, iPod touch și dispozitive Android™ selectate.
   OpenSound Navigator™ oferă acces la vorbire în 360°, făcând ascultătorul mai conștient de ceea ce se întâmplă în jur. Speech Guard™ furnizează sunete de vorbire mai naturale și clare, evidențiind mai mult detaliile din vorbire. Platforma Polaris™ oferă o viteză și o capacitate de memorie considerabile pentru procesarea audiologică și opțiunile de conectivitate. Noi caracteristici pot fi adăugate și actualizări pot fi efectuate fără fir.

   Entra A1 BTE PP

   BTE 105 puternic și compact se potrivește pierderilor de auz de până la 105 dB SPL pentru a ajuta persoanele cu pierderi de auz severe până la profunde.

   Soluția de putere în plus include o bobină de inducție (telecoil), un buton tactil dublu pentru controlul ușor al volumului și a programelor, și un indicator LED cu două culori pentru monitorizarea stării aparatului auditiv atât pentru utilizatori, cât și pentru îngrijitori.

   Entra A1 miniRITE

   Bernafon Entra A este o familie modernă de aparate auditive potrivite pentru bugete mai mici. Entra A este echipat cu cea mai recentă tehnologie modernă. Un cip puternic face posibilă analiza și adaptarea simultană la sunetele din mediul înconjurător.
   Conectivitate Bluetooth: Compatibil cu dispozitivele Android și iPhone pentru controlul volumului. Redarea audio este disponibilă doar pentru iPhone. Calitatea redării audio se potrivește cel mai bine cu domuri neventilate.
   Egalizare: 8 manere pentru pierderi ușoare până la moderate ale auzului.
   Managementul sunetului: Accent redus pe vorbire în zgomot, reducerea zgomotului și reducerea sunetelor moi/șuierătoare ale vântului.

   Alpha 1 ITC

   Bernafon Alpha ITC este unul dintre cele mai flexibile aparate auditive in-ear de la Bernafon, potrivite pentru pierderi ușoare până la severe ale auzului. Aceste dispozitive oferă tehnologia hibridă revoluționară inclusă în alte stiluri de aparate auditive Bernafon Alpha. Nevoile și preferințele individuale ale clienților sunt susținute de combinații nelimitate de dimensiuni, niveluri de potrivire, opțiuni și culori.

   Echipate cu tehnologia Bluetooth Low Energy de 2.4 GHz și tehnologia NFMI, pot fi utilizate pentru redarea audio directă în aparatele auditive. Caracteristici sofisticate lucrează împreună pentru o adaptare fluentă și nelimitată la medii de ascultare.

   Alpha 1 CIC

   Bernafon Alpha CIC sunt cele mai mici aparate auditive in-ear din familia Alpha, potrivite pentru pierderi ușoare până la severe ale auzului. Aceste dispozitive oferă tehnologia hibridă revoluționară inclusă în alte stiluri de aparate auditive Bernafon Alpha. Caracteristici sofisticate lucrează împreună pentru o adaptare fluentă și nelimitată la medii de ascultare.

   Plasate adânc în canalul urechii, aceste dispozitive permit utilizatorului să beneficieze de efectul natural al pavilionului urechii și să-și îmbunătățească abilitățile de localizare a sunetului. Fiecare stil suportă două niveluri de putere pentru a se potrivi mai bine nevoilor utilizatorilor.

   Alpha 1 miniRITE T

   miniRITE T este un aparat de auz tip receiver-in-the-ear, conceput pentru utilizatorii cu pierderi ușoare până la profunde ale auzului. Include redarea audio directă, tehnologie Bluetooth® Low Energy de 2.4 GHz și tehnologie NFMI, o bobină de inducție (telecoil) și un buton dublu pentru reglarea volumului și a programelor.

   miniRITE T este disponibil cu sistemul miniFit cu difuzor, care include patru niveluri de putere și o varietate de domuri și mulaje personalizate.

   Alpha 1 miniBTE

   Bernafon Alpha este primul aparat de auz cu tehnologie hibridă™. miniBTE T este un aparat de auz situat în spatele urechii, conceput pentru utilizatorii cu pierderi ușoare până la severe ale auzului.

   Include redarea audio directă, tehnologie Bluetooth® Low Energy de 2.4 GHz și tehnologie NFMI, o bobină de inducție (telecoil) și un buton unic pentru reglarea volumului și a programelor. miniBTE T este disponibil cu sistemul miniFit cu tub subțire, care include o varietate de domuri și mulaje personalizate.

   Oticon Jet ITC

   – Reducerea zgomotului LX elimină zgomotele nedorite pentru a oferi o experiență auditivă confortabilă. Această funcție se adaptează suficient de rapid pentru a elimina zgomotele chiar și între cuvinte.

   – Feedback Shield LX oferă o suprimare eficientă a feedback-ului pentru a minimiza fluieratul enervant în aparatul auditiv.

   – Platforma Velox™ este un procesor puternic și rapid care furnizează puterea și memoria necesare pentru procesarea adaptivă în Oticon Jet.

   – Oticon Jet ITC este un aparat purtat în ureche care dispune de un buton de apăsare opțional și control al volumului.

   Oticon Jet CIC

   – Oticon Jet CIC este un aparat auditiv mic și discret purtat în ureche. Este alimentat de baterii de unică folosință și dispune de un buton de apăsare opțional.

   – Reducerea zgomotului LX elimină zgomotele nedorite pentru a oferi o experiență auditivă confortabilă. Această funcție se adaptează suficient de rapid pentru a elimina zgomotele chiar și între cuvinte.

   – Feedback Shield LX oferă o suprimare eficientă a feedback-ului pentru a minimiza fluieratul enervant în aparatul auditiv.

   – Platforma Velox™ este un procesor puternic și rapid care furnizează puterea și memoria necesare pentru procesarea adaptivă în Oticon Jet.

   Oticon Jet miniRITE

   Caracteristici:

   Cel mai mic stil retroauricular din familia Oticon Jet, Oticon Jet miniRITE este plasat discret în spatele urechii. Are un fir subțire, aproape invizibil, conectat la un difuzor mic ascuns în canalul auditiv. Cu tehnologia wireless Bluetooth®, Oticon Jet miniRITE oferă o conectivitate fără cusur la iPhone, iPad și iPod touch, și multe altele.

   Oticon Jet BTE

   – Oticon Jet BTE și BTE PP dispun de un buton tactil cu dublă apăsare pentru o operare ușoară a volumului și programelor. Ambele funcționează cu baterii de unică folosință și sunt dotate cu tehnologia Bluetooth® Low Energy.

   – Multiband Adaptive Directionality LX oferă o adaptare rapidă și receptivă a modurilor de direcționalitate în 15 benzi de frecvență independente pentru a pune vorbirea în prim plan atunci când mediul devine mai zgomotos.

   – Noise Reduction LX elimină zgomotele nedorite pentru a oferi o experiență auditivă confortabilă. Această funcție se adaptează suficient de rapid pentru a elimina zgomotele chiar și între cuvinte.

   – Platforma Velox™ este un procesor puternic și rapid care furnizează puterea și memoria necesare pentru procesarea adaptivă în Oticon Jet.

   Incarcator de birou Oticon

   800,00 lei

   Încărcătorul de birou Oticon este un amestec inteligent de formă elegantă și funcționalitate simplă. Nu numai că este ușor de utilizat, dar va arăta bine și pe noptieră.

   Compatibil cu Oticon More™

   Incarcator Oticon Smart Charger

   1.600,00 lei

   SmartCharger-ul ușor de utilizat vă poate încărca aparatele auditive din mers folosind banca sa de alimentare sau le poate încărca în timp ce sunt conectate la o sursă de alimentare.

   Capacul său de protecție vă menține aparatele auditive în siguranță și usucă automat orice acumulare de umezeală în interiorul lor. Compatibil cu Oticon More™

   Cutie Oticon cu multitool

   48,00 lei

   Un aparat auditiv constă din mai multe părți, dintre care multe trebuie curățate și întreținute în mod regulat.

   MultiTool este un instrument versatil care ar trebui utilizat pentru a asigura cea mai bună îngrijire, curățare și performanță a aparatelor auditive. Este compusă dintr-un magnet – ajutor la schimbarea bateriei, o periuță și o buclă de sârmă. Curăță filtrul de cerumen și canalul de ventilație. Periuța se poate înlocui foarte ușor la nevoie.

   Familia More

   Un aparat auditiv proiectat pentru a sustine creierul
   Oticon More întruchipează filosofia noastră BrainHearing™ (auzul cu creierul). Aceasta înseamnă că vă susține creierul oferindu-i acces la scena sonoră completă.

   Xceed 1 BTE UP

   Cel mai puternic aparat auditiv din lume, care a fost adaptat nevoilor pacientilor “power” pe baza unor cercetari aprofundate, cunostintele profesionistilor din domeniul auditiv si decenii de experienta in dezvoltarea tehnologiei pentru utilizatorii “power”. – Construit pe platforma Velox S, cea mai puternica si avansata platforma de pana acum – MPO: 146 dB SPL si full-on gain: 87 dB – OpenSound Navigator si OpenSound Optimizer ofera acces de 360⁰ la vorbire – 2.4 GHz Bluetooth cu energie redusa pentru conectivitate wireless – Formula de reglaj DSE pentru audibilitate maxima.

   Oticon Ruby

   Multiband Adaptive Directionality LX: se adaptează rapid la schimbarea peisajelor sonore prin aplicarea fluentă a direcționalității

   Single Compression LX: comprimă și amplifică sunetele în domeniul auditiv.

   Noise reduction LX: atenuează zgomotele deranjante extrem de rapid chiar reducând zgomotele între cuvinte.

   Wind Noise Management: atenuează zgomotul vântului până la 30 dB.

   48 canale frecventiale de reglaj

   Oliva inot

   120,00 lei

   OLIVE DE PROTECȚIE

   Vrei să-ţi protejezi urechile împotriva eventualilor germeni din apă?
   Acum există soluţii profesionale: dopuri de baie pentru copii sau adulţi, confecţionate din silicon, după forma urechii.
   Capabile să închidă etanş conductul auditiv, fără a lăsa apa să pătrundă în interior.
   Previn expunerea timpanului, oferind protecţie îmbunătățită, împotriva otitelor externe.
   Procedura de amprentare este simplă, nedureroasă şi durează doar 5 minute. Olivele sunt gata în 3-4 zile.
   Pot fi confecţionate din silicon colorat, în 2 variante de culori.
   Se dezinfectează zilnic în soluţia obţinută prin dizolvarea tabletei de curăţare în 100 ml de apă.