• Articole
  • 27.02.2019

Auzul nostru a fost conceput de către natură să funcționeze cu două urechi. De exemplu, dacă suntem în pădure și acoperim o ureche, putem să auzim cântatul păsărilor, însă doar cu două urechi putem determina direcția de unde vine sunetul.

În cazul în care avem pierdere de auz în ambele urechi, este întotdeauna recomandată protezarea bilaterală. Astfel, vorbirea va fi mai clară cu mai puțin efort de ascultare, mai ales în situații zgomotoase. Veți auzi și înțelege chiar mai bine dacă alegeți două proteze auditive cu tehnologie binaurală. Aceste instrumente pot schimba informații între ele datorită unei conexiuni wireless, creând astfel o imagine echilibrată a sunetelor. Acesta este singura tehnologie care permite protezelor auditive să creeze o experiență complet naturală, replicând în mod clar auzul direcțional, ajutând astfel un auz relaxat chiar și în situații zgomotoase.

Pentru că auzim mai bine atunci când urechile lucrează împreună!

Această pagină web foloseşte cookie-uri pentru a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a asigura funcţionalităţi adiţionale! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Politica de confidenţialitate