• Noutati
  • 17.10.2018

Proteza auditivă revoluţionară Opn a firmei Oticon oferă beneficii auditive remarcabile datorită faptului că susţine creierul în procesul de prelucrare a sunetelor. De acum modelul miniRite este reîncărcabil. O încărcare completă peste noapte vă garantează o utilizare completă de o zi fără să purtaţi grija bateriilor de unică folosinţă.

Care sunt beneficiile? Mai convenabil datorită faptului că nu trebuie înlocuite bateriile la câteva zile; încărcarea de peste noapte devine o rutină, aşadar nu trebuie să vă reamintiţi unde v-aţi lăsat protezele auditive înainte de culcare: vor fi în „casa” lor din încărcător; economisiţi timp şi bani, fără să mai menţionăm şi impactul asupra mediului pe care îl au bateriile de unică folosinţă.

Dar dacă uit să le reîncarc sau nu am această posibilitate?  Designul hibrid al Opn miniRite permite şi utilizarea bateriilor standard/de unică folosinţă.

(Important: bateriile reîncărcabile se schimbă anual)

Această pagină web foloseşte cookie-uri pentru a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a asigura funcţionalităţi adiţionale! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Politica de confidenţialitate