• Noutati
  • 29.11.2018

Oticon Opn este mult mai mult decât doar o proteză auditivă – este o tehnologie purtabilă, o tehnologie care permite o conexiune mult mai facilă cu accesoriile Dvs. preferate.

Apeluri telefonice hands-free pentru orice smartphone

Cu ajutorul ConnectClip (accesoriu Oticon dedicat pentru Opn) este foarte uşor să efectuaţi apeluri telefonice din iPhone®, Android™ sau orice smartphone modern. ConnectClip transmite vocea din capătul celălalt al apelului direct în protezele auditive Opn, în timp ce microfonul încorporat transmite în mod foarte clar vocea Dvs. către interlocutor.

Muzică cu un sunet stereo de înaltă calitate

Protezele Dvs. Opn devin căşti wireless de o calitate performantă, astfel că vă veţi putea bucura de muzica difuzată dintr-un iPhone®, iPad® sau iPod touch® în mod direct. Pentru celelalte telefoane moderne sau instrumente cu Bluetooth® încorporat (de exemplu un laptop), transmiterea muzicii se face cu ajutorul ConnectClip.

Difuzarea sunetului direct din televizor

Puteţi obţine sunetele în mod direct din televizorul Dvs. în protezele auditive cu ajutorul Adaptorului TV Oticon.

Controlul la îndemână cu ajutorul aplicaţiei Oticon ON App.

Aceasta este disponibilă atât pentru iPhone cât şi pentru Android şi permite controlul discret şi extrem de uşor al volumului şi al programelor din protezele auditive. Aplicaţia are de asemenea şi o opţiune numită “find my hearing aids” (găseşte-mi protezele auditive) în cazul în care le-aţi pierdut prin casă, curte sau în poşetă.

Oticon Opn este prima proteză auditivă din lume conectabilă la internet. Pe pagina de web www.IFTTT.com vă puteţi efectua propriile conexiuni inteligente, de ex. Opn să vă avertizeze atunci când primiţi un SMS, sau dacă cineva sună la uşă, etc.

Şi iată un mic ghid pentru o conectare reuşită a protezelor auditive Opn™ cu diferitele accesorii wireless:

https://www.oticon.com/support/how-to/opn-wireless-connections

Această pagină web foloseşte cookie-uri pentru a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a asigura funcţionalităţi adiţionale! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Politica de confidenţialitate