Produse oferite

Oticon Ria

Oticon Ria
detalii

Oticon Ria PRO

Oticon Ria PRO
detaliiCând sunteți în căutarea unei soluții de reabilitare auditivă, este important să vă gândiți că aveți nevoie de ceva care să facă mai mult decât să amplifice pur și simplu sunetele.
Urechile trebuie să lucreze împreună pentru a identifica direcția din care vine sunetul și pentru a vă ajuta să alegeți ceea ce ascultați. Ele captează sunete și le trimit la creier, iar acesta va traduce sunetele, adică le va prelucra și le va transforma în senzație. Când aveți o pierdere de auz, aveți nevoie de aparate auditive pentru a vă ajuta să ”culegeți” informația sonoră ce va fi transmisă la creier. Cu cât creierul primește o informație mai detaliată, mai precisă și mai clară, cu atât mai ușor vă va fi să înțelegeți ceea ce auziți.
Calitatea excelentă a sunetului garantează o audiție facilă.
Protezele auditive Oticon RIA oferă o calitate excelentă a sunetului și păstrează sunetele în forma lor naturală, auzul fiind simplu și realist.
Cheia pentru o calitate excelentă a sunetului RIA este structura sa compactă, dar cu o capacitate extrem de puternică de procesare a sunetului prin noua tehnologie oferita de platforma INIUM. Acest lucru permite aparatelor RIA să proceseze o gamă largă de sunete diferite, trimițând mai multe informații de înaltă calitate la creier. Astfel vă ajută să înțelegeți mai bine conversații, chiar și în medii zgomotoase.
Compatibilitatea cu ConnectLine și Streamer transformă proteza auditivă într-o cască fără fir ce vă dă posibilitatea de a vă conecta la toate dispozitivele de care aveți nevoie (tv, calculator, telefon, MP3 payer) fără a compromite calitatea sunetului.
Adresați-vă specialiștilor noștri pentru a vă demonstra tehnologia ConnectLine!
Principalul lucru care vă obosește pe măsură ce auzul scade este efortul mare de ascultare. Creierul dumneavoastră primește mai puține și mai slabe semnale sonore, prin urmare, va trebui să se concentreze mult mai mult pentru a înțelege vorbirea.
Gama largă de detalii sonore pe care Oticon RIA o poate procesa asigură o experiență de ascultare netulburată. Acest lucru crește nu numai ușurința ascultării și confortul, dar înseamnă, de asemenea, mai puține întreruperi, cum ar fi cele date de distorsiuni sau fluierat, care perturbă ascultarea.
Audierea este o experiență extrem de personală. Nimeni altcineva nu aude la fel ca tine!
RIA oferă o calitate excelentă a sunetului în segmentul esențial și corespunde preferințelor de sunet individuale, oferă o gamă largă de stiluri, modele, soluții estetice și tehnice pentru toate gusturile.