Produse oferite

Oticon Nera

Oticon Nera
detalii

Oticon Nera PRO

Oticon Nera PRO
detalii

NERA - bucurați-vă de o proteză care se potriveşte perfect pentru urechile dumneavoastră şi lumea în care trăiți!
Modul în care fiecare dintre noi percepe sunetele și nuanțele lor subtile este unic. De aceea, veți obține mai mult de la o proteza auditivă, special adaptată nevoilor Dumneavoastră de auz, și în funcție de modul în care doriți ”să sune lumea”, decât de la un aparat auditiv comun, simplu, care v-ar face doar să auziți totul mai tare și nimic mai mult.
Încercați să redați audiologului care vă consiliază o imagine completă a vieții dumneavoastră auditive: situațiile în care vă aflați de obicei și situațiile în care simțiți că ați putea juca un rol mai activ. Apelând la servicii audiologice profesionale, și optând pentru un aparat auditiv adaptat nevoilor dumneavoastră auditive individuale,  preferințelor legate de sunete, Nera vă va permite să vă bucurați de sunete naturale, de o bună înțelegere a vorbirii, de audiție fără efort suplimentar, vă va permite să interacționați într-un mod firesc și natural, fără a resimți vreun discomfort.
Microfoanele direcționale integrate oferă libertatea de a vă concentra pe sunetele cele mai importante pentru Dumneavoastră. Capacitatea extrem de bună de prevenire a feedback-ului împiedică întreruperile obositoare. În plus, sistemul Inium Feedback Shield utilizează trei tipuri de procesare avansate ale semnalului, pentru a controla și limita feedback-ul atunci când proteza lucrează.
Spatial Sound (sunet spațial) este funcția avansată a protezei prin care se păstrează diferențele de nivel dintre urechi,  lucru primordial în localizare spațială a sunetului.
FreeFocus oferă noi moduri direcționale, dezvoltate special pentru a îmbunătăți înțelegerea vorbirii în grupuri, mulțimi și în medii cu zgomot de fond.
Împreună cu sistemul ConnectLine, NERA vă permite să vă conectați la telefonul mobil, la laptop, televizor sau MP3 player fără fire, fără cabluri, aducând maxim de confort și ușurință în utilizare.
Ușor de configurat și simplu de utilizat.
Indiferent de vreme, protezele Nera pot fi utilizate, datorită unui design dovedit prin teste riguroase: aparatul dispune de sigilii care îl protejează de apă și praf, iar componentele cheie sunt acoperite pentru a fi mult mai rezistent la umiditate decât generațiile precedente de proteze auditive.