Produse oferite

Oticon Alta PRO

Oticon Alta PRO
detalii

ALTA -  cel mai performant aparat auditiv Oticon al tuturor timpurilor!

Alta este construită pe cea mai avansată tehnologie Oticon și combină o serie de caracteristici inovatoare, pentru a vă oferi o calitate îmbunătățită a sunetului și pentru a reduce efortul necesar pentru a asculta și înțelege. Pe scurt, Alta oferă cea mai bună experiență de ascultare.
Speech Guard este tehnologia cea mai avansată de prelucrare și amplificare a vorbirii, care face sunetele mai clare și mai naturale. Speech Guard este o caracteristică cu adevărat de primă clasă, regăsită în instrumentele noastre Premium. Cu Speech Guard E, o tehnologie premium regăsită numai în Alta și Alta Pro, performanța este luată la nivelul următor. "E" se referă la performanțele crescute, ca urmare a ferestrei de prelucrare extinse, în cazul în care dinamica de vorbire se păstrează liniară. Mai mult, caracteristicile fine ale vorbirii sunt protejate, capacitatea de a separa fluxurile de vorbire simultane este îmbunătățită și totul necesită mai puțină ”încordare”. Speech Guard E ajută la reducerea efortului necesar pentru a înţelege vorbirea și ajută utilizatorii aparatelor auditive Alta să urmărească și să se angajeze în conversații intuitive, cu mai puțin efort chiar şi în medii dificile, zgomotoase, cum ar fi spațiile cu mai mulți vorbitori sau cu mai multe boxe. Speech Guard este o caracteristică exclusiv a instrumentelor Oticon și oferă îmbunătățiri dovedite ale  înțelegerii vorbirii în medii zgomotoase. În cazul în care mediul de sunet se schimbă brusc, ca urmare a unei schimbări în discuția la care luați parte sau a unei uși trântite în apropiere, volumul se reglează rapid și în mod automat, pentru a reduce sunetul înainte de a deveni inconfortabil. Cu sistemele convenționale, astfel de sunete bruște puternice reduc capacitatea de a se concentra și de a auzi semnalul important, dar cu Speech Guard prelucrarea rapidă a acestei schimbări asigură întotdeauna audibilitate optimă.
Spatial Sound vă permite să auziți mai bine în cazul în care sunetele provin din diferite direcții, păstrând diferența de sunet dintre urechi și vă ajută să vă concentrați pe cele de interes major.  Când pierderea auzului avansează, aceste diferențieri sunt deficitare. Datorită lățimii de bandă mare, răspunsului în frecvență și prelucrării binaurale în timp real, Spatial Premium Sound prezent doar în configurația aparatelor auditive ALTA, transmite cât mai multe informații posibile cu privire la mediul fizic și originea sunetelor din interiorul acestuia.
Oticon ConnectLine este partenerul perfect pentru ALTA, îmbunătățind ascultarea și experiențele în comunicare. Completând tehnologia avansată Premium, ConnectLine vă asigură întotdeauna o strânsă legătură cu cei dragi, pe un telefon fix, mobil sau chiar video chat.
În format retroauricular sau intraauricular, ALTA este deopotrivă discret, elegant și ușor de utilizat.
Tehnologie de vârf în înveliș nano!